Одеські міліціонери-транспортники протягом доби розкрили розбій на залізниці

Одеські міліціонери-транспортники протягом доби розкрили розбій на залізниці

28.06.13 15:34 0 799
Працівники УМВС України на Одеській залізниці на перегоні ст. Одеса-Сортувальна – ст. Одеса-Східна затримали 25-річного мешканця одного із сіл Комінтернівського району Одеської області, який напередодні скоїв розбійний напад на 62-річну жінку.

Телефонне повідомлення про правопорушення надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. Одеса-Головна від оператора «102». Потерпіла повідомила, що на залізничній платформі Шевченко на неї напав невідомий громадянин віком 20-25 років та, спричинивши їй тілесні ушкодження, заволодів особистими речами, а саме: мобільним телефоном та золотою обручкою.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, за допомогою жінки склали фоторобот грабіжника, та орієнтували на його пошуки територіальні ОВС.

Протягом доби працівники лінійного пункту міліції на ст. Одеса-Сортувальна на чолі з начальником ЛПМ майором міліції Євгеном Мєхом за вказаними прикметами затримали грабіжника, який зізнався у скоєному нападі, та розповів, що особисті речі потерпілої жінки він вже встиг продати, отримавши за це 450 грн.

Як з’ясувалось, правопорушник повертався в рідне село після заробітків на приватному будівництві. На залізничній платформі стояла жінка, а можливих свідків поблизу не було, тому молодик вирішив, що злочин йому «зійде з рук».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. До зловмисника застосовано запобіжний захід тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сумлінну працю кращі ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ