Луцьк: микола Романюк зустрівся з делегацією партнерського міста Цянгтан

Луцьк: микола Романюк зустрівся з делегацією партнерського міста Цянгтан

28.06.13 13:22 0 863
Делегація з партнерського міста Цянгтан перебуває з візитом у місті Луцьку. відбулась зустріч міського голови Миколи Романюка та його заступника Тараса Яковлева з членами офіційної делегації на чолі з віце-мером Муніципального народного уряду міста Цянгтан Ченом Ксяошан. Серед членів делегації – директори бюро туризму та бюро фінансів міста Цянгтан, директор Цянгтанського відділення Банку будівництва Китаю, заступник директора Зони економічного розвитку Юетанг, заступник голови Федерації промисловості та торгівлі району Юху, заступник директора Керуючого комітету Зони високотехнологічного розвитку міста Цянгтан.

Міський голова Микола Романюк подякував делегації за візит та зауважив, що надзвичайно цінує партнерство з містом Цянгтан. Він висловив готовність до співпраці у різних сферах. Учасники зустрічі детальніше зупинились на обговоренні питання обміну студентами, організації бізнес-місій, можливості розвитку співпраці в галузях економіки та туризму.

Також обговорили шляхи пришвидшення реалізації пунктів підписаного у 2011 році Меморандуму про активізацію та поглиблення співпраці між містами Цянгтан та Луцьк.

Віце-мер міста Цянгтан Чен Ксяошан подякував Миколі Романюку за надіслане у цьому році відео-привітання з китайським Новим роком, яке транслювалось на місцевому телебаченні як привітання від партнерського міста.

Микола Романюк подякував за візит, висловив сподівання на подальшу активну співпрацю та запросив делегацію з міста Цянгтан взяти участь у відзначенні Дня міста Луцьк. У відповідь Чен Ксяошан запросив міського голову відвідати місто Цянгтан.

Довідка: 1 жовтня 2003 року міста Луцьк та Цянгтан підписали Угоду про партнерство, 21 серпня 2011 року – Меморандум про активізацію та поглиблення співпраці між містами.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ