У Львівській області правоохоронці затримали чоловіка, який крав будівельні матеріали

У Львівській області правоохоронці затримали чоловіка, який крав будівельні матеріали

28.06.13 13:40 0 782
У Дрогобичі до рук міліціонерів потрапив чоловік, який викрав будівельні матеріли із недобудованого будинку і намагався їх продати.

Проживаючи неподалік господарської нежитлової будівлі, мешканець Дрогобицького району вирішив відкрити власний бізнес із продажу будівельних матеріалів.

Втомившись сидіти без діла на пенсії, чоловікові закортіло взятись до роботи. Власної справи чолов’язі відкрити так і не вдалося, натомість дрогобицьким правоохоронцям довелося відкрити кримінальне провадження відносно спритника.

Щоразу, поглядаючи на господарську будівлю з балкону свого помешкання, чоловіку спало на думку, що закинуті приміщення більше нікому не знадобляться. Не вагаючись, чоловік вирішив розпорядитися будівельним майном самовільно.

Закинута тимчасово будівля не охоронялися, зловмисник добре розумів, що великі труднощі з проникненням у приміщення не виникнуть. Розташування будівлі лише сприяло веденню злочинного “ бізнесу ” . Поступово, день за днем, чоловік, потроху, переносив будівельні матеріали до себе на подвір’я. Через деякий час у чоловіка з’явився цілий господарський арсенал.

Однак, зі збутом матеріалів спритник не зміг порадити собі. У березні цього року зловмисника затримали дрогобицькі правоохоронці. Довелось йому зізнатися, що кепський з нього “бізнесмен”.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко, Дрогобицький МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Інтернет-шахрая вирахували ...

КОМЕНТАРІ