У Львівській області у Трускавці правоохоронці врятували жінку від смерті

У Львівській області у Трускавці правоохоронці врятували жінку від смерті

28.06.13 13:25 0 825
На Львівщині 25 червня 2013 року о 12.50 год. у Трускавецький міський відділ міліції на номер «102» зателефонував чоловік та повідомив, що його сусідка 1958 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння хоче вистрибнути з вікна третього поверху.

Свідок цієї події розповідає: «вийшов на балкон повішати рушника, а тут зверху моя сусідка каже, відійди звідси я буду стрибати. На мої прохання зайти всередину і відчинити двері вона викрикувала, що хоче покінчити своє життя самогубством. Коли зрозумів, що зробити вже нічого не зможу - подзвонив до міліції».

Після дзвінка, довго на патрульних чекати не довелось. За 2 хвилини приїхав наряд міліції. Правоохоронці врятували жінку від смерті.

«Перед стрибком жінка перехрестилась та вигукнула – «стрибаю». Я приблизно відзначив місце куди вона буде падати, підбіг туди, та під час стрибка впіймав її» - розповідає Михайло Подоляк, інспектор патрульної служби, сержант міліції.

На місце події приїхала карета швидкої медичної допомоги, яка доставила громадянку до лікарні. Лікарі швидкої діагностували алкогольне сп’яніння, а також не виявили тілесних ушкоджень.

Наразі правоохоронці встановлюють мотиви суїциду. За фактом проводиться перевірка та з’ясовуються усі обставини події.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ