У Львівській області сварка з дружиною підштовхнула нетверезого чоловіка до самоспалення

У Львівській області сварка з дружиною підштовхнула нетверезого чоловіка до самоспалення

28.06.13 13:09 0 791
Мало не смертельно завершилася сварка між подружжям – жителями Яворівського району. Вкотре повернувшись додому у нетверезому стані, чоловік знову почув докори дружини щодо негативного впливу алкоголю на їхню сім’ю. Як повідомила жінка потерпілого, сварка виникла через пиятство чоловіка. Коли той прийшов додому вона сказала йому, що якщо він не перестане пити, то вона подасть заяву на розлучення, а якщо він не дасть згоду на розлучення, то вона доб'ється розлучення через суд. Не бажаючи слухати жінку, чолов’яга вирішив вчинити акт суїциду.

Ця жахлива подія сталася 21 червня в одному зі сіл Яворівського району. До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приватному гаражі вчинив самоспалення 61-річний житель Яворівського району.

За словами старшого інспектора Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області капітана міліції Галини Мрочко, охороні правопорядку, які прибули одразу на місце події, з’ясували, що на цей вчинок селянин пішов після сварки зі своєю дружиною. Будучи у нетверезому стані і, очевидно, не усвідомлюючи про можливі наслідки від реалізації задуманого, чоловік пішов у гараж. Взявши до рук каністру з дизельним пальним, останній перехилив її на себе, облившись вказаною рідиною, після чого підпалився.

На цей час чоловік перебуває у лікарні. У 70% термічних опіків тіла. Правоохоронці за вказаним фактом проводять розслідування.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ