У Львівській області за фактом виявлення предмету, схожого на вибуховий пристрій, стрийські правоохоронці відкрили кримінальне провадження

У Львівській області за фактом виявлення предмету, схожого на вибуховий пристрій, стрийські правоохоронці відкрили кримінальне провадження

28.06.13 13:57 0 869
Місцевий мешканець 24 червня о 12.15 зателефонував у чергову частину Стрийського міського відділу міліції та повідомив про небезпечну знахідку. Поблизу електричної підстанції він виявив предмет, схожий на вибуховий пристрій.

На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області.

Під час огляду місця події поблизу електричної підстанції по вул. Петлюри правоохоронці виявили металевий предмет циліндричної форми, схожий на вибуховий пристрій. Вибухотехніки провели демонтаж даного пристрою та привели його в безпечний стан.

Відомості про вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), внесено до ЄРДР. Наразі досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії. Виявлений саморобний предмет скерований для проведення відповідних експертиз.

Ольга Марцинюк, Стрийський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чехії відкривається ...
Наступна новина: "Арсенал" виграв у "Ростова"

КОМЕНТАРІ