На Львівщині працівники ДАІ виявили більше тисячі порушень Правил дорожнього руху водіями "маршруток"

На Львівщині працівники ДАІ виявили більше тисячі порушень Правил дорожнього руху водіями "маршруток"

28.06.13 15:18 0 766
З 20 травня по 15 червня на Львівщині тривали профілактичні заходи з метою попередження аварійності на пасажирському транспорті.

За цей час працівники Державтоінспекції виявили 1045 порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів. Найбільш поширені з них – відхилення від визначеного маршруту, перевезення пасажирів понад встановлену норму, порушення правил зупинки та стоянки. Окрім цього, було виявлено один випадок керування автобусом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив начальник відділу автомобільно-технічної інспекції УДАІ у Львівській області підполковник міліції Олег Романюк під час прес-конференції, що відбувалась у Львові.

За неповний місяць правоохоронці задокументували 80 фактів перевищення швидкості водіями «маршруток» та 28 випадків керування пасажирським автобусом без ліцензійної картки. Траплялися порушення і під час перевезення організованих груп дітей. Загалом, працівники Державтоінспекції Львівщини викрили 20 таких фактів.

Співробітники ДАІ оглянули понад 2300 автобусів. З них 269 виявилися технічно несправними. Зокрема, 34 «маршрутки» мали заблокований аварійний вихід, 27 - було незаконно переобладнано. Більш ніж 70 автобусів були з несправностями шин та коліс, а понад 90 – з неполадками зовнішніх світлових приладів. 13 «маршруток» мали несправності рульового управління.

Як зазначив підполковник міліції Олег Романюк, за результатами виявлених недоліків до адміністративної відповідальності було притягнуто 56 посадовців автотранспортних підприємств області.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Миколаївські медики ...
Наступна новина: В Україні підбили підсумки ...

КОМЕНТАРІ