У Житомирі відбулося урочисте покладання квітів з нагоди Дня Конституції

У Житомирі відбулося урочисте покладання квітів з нагоди Дня Конституції

28.06.13 14:44 0 839
17-й рік поспіль на знак вшанування факту прийняття і чинності головного нормативного-правового акту – Конституції України, 28 червня українці відзначають одне з найголовніших державних свят.

З цієї нагоди традиційно представники обласної та міської влади здійснюють урочисте покладання квітів до меморіальної дошки Михайлу Грушевському, барельєфа В’ячеславу Чорноволу та до пам’ятників Іванові Франку і Тарасу Шевченку.

Участь в урочистостях цьогоріч брали заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, заступник голови обласної ради Михайло Чигир, представники громадськості та керівництва навчальних закладів і військовослужбовці.

«Будь яке державне свято має відзначатися, і тим паче День Конституції. Це свято не одного дня, оскільки – це основоположний закон, яким ми користуємося в повсякденному житті, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих. – І від того, наскільки нам вдається втілювати закладені базові норми, залежить якість нашого життя. Тому головне завдання влади – забезпечити виконання Конституції на всіх рівнях».

Також Ярослав Долгих додав, що за нашу Конституцію на юридичному рівні було визнано однією з найпередовіших демократичних конституцій Європи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ