«Найбільша цінність, що 80% всієї комплектації – це наша, українська», - А.Садовий про низькопідлоговий трамвай

«Найбільша цінність, що 80% всієї комплектації – це наша, українська», - А.Садовий про низькопідлоговий трамвай

29.06.13 08:05 0 1859
У Львові презентували низькопідлоговий трамвай, який виготовило ПАТ «Концерн-Електрон». Трамвай з низьким рівнем підлоги, 5-тисекційний, з підігрівом у салоні, з системою кондиціонування та Інтернетом. Кількість місць для сидіння – 58, максимальна пасажиромісткість трамвая л – 250 пасажирів. Вже з наступного тижня трамвай проходитиме тестування на львівських коліях. Як розповів у традиційному відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, важливо, що 80% комплектації – українського виробництва.

— На цьому тижні львівське підприємство «Електрон» приймало багато гостей. Приїхав Віце-прем’єр-міністр, делегації з інших областей і з більшості міст України. Приїхали оглянути комунальну техніку, яку випускає «Електрон». Але в першу чергу – подивитись на львівський низькопідлоговий трамвай. Чесно кажучи, їхали з певною недовірою. Тому що ніхто не вірив, що в Україні можна зробити трамвай, який нічим не буде поступатись кращим європейським аналогам. Трамвай перевершив усі сподівання. Він є високотехнологічний, естетично правильно збудований, є підігрів, Інтернет. Він є перший в Україні низькопідлоговий. Не кожна країна в світі може виробляти таку якісну продукцію. Найбільша цінність, що 80% всієї комплектації – це наша, українська комплектація. Вже з липня цей трамвай буде випробовуватись на наших львівських коліях. І до кінця року ми плануємо, що трамвай буде на одному з маршрутів у Львові. — — розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, за інформацією директора ЛКП «Львівелектротранс», трамвай повинен 50 год відпрацювати в тестовому режимі без пасажирів. Потім його випробовуватимуть на одному з маршрутів. Ймовірно, трамвай курсуватиме по маршруту № 2.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Керівник ...
Наступна новина: На Вінничині працівник ...

КОМЕНТАРІ