Закарпатський рятувальник Євген Чізмар став Заслуженим працівником цивільного захисту України

Закарпатський рятувальник Євген Чізмар став Заслуженим працівником цивільного захисту України

29.06.13 10:55 0 857
Згідно з указом Президента України № 355/2013 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, почесне звання "Заслужений працівник цивільного захисту України" присвоєно ЧІЗМАРЮ Євгенію Юлійовичу - рятувальникові Ужгородської гірської пошуково-рятувальної групи гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Як повідомив керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей: «Це високе звання є підтвердженням заслуг Євгена Чізмара під час виконання ним службових обов’язків. Захищати Державу та її громадян від надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом і самовіддані люди.

У свою чергу, бажаю Євгенію Юлійовичу міцного здоров’я, родинної злагоди, щастя і благополуччя та професійних успіхів на благо служіння українському народові».

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вімблдон. Стаховський ...
Наступна новина: "Бока Хуніорс" готові ...

КОМЕНТАРІ