Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

29.06.13 10:21 0 931
27 червня в рамках святкування дня міста у Деражні відбулась громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Колона рятувальників взяла участь в урочистій ході всіх трудових колективів громади по центральній вулиці міста. Упродовж акції діти побачили можливості пожежно-рятувальної техніки, рятувального обладнання, а також ознайомились із правилами поведінки у випадку виникнення різних надзвичайних ситуацій. Малеча мала змогу відчути себе справжніми рятівниками – одягнути спеціальний захисний одяг пожежних та загасити умовну пожежу.

Неабиякі емоції у дітлахів викликала екскурсія до пожежно-рятувальної частини, де вони особисто побачили чим живуть вогнеборці і як щоденно виконують всій почесний обов’язок.

Проведення подібних заходів дозволяє дорослим за допомогою ігрових методів закарбувати у дитячій свідомості основні правила безпеки. Крім того, важко переоцінити важливість донесення до юних громадян основ безпечного життя, а також ознайомлення їх із реаліями мужньої і самовідданої професії рятівника.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вімблдон. Стаховський ...

КОМЕНТАРІ