На Хмельниччині водія, що скоїв ДТП та зник з місця події, міліціонери знайшли впродовж години

На Хмельниччині водія, що скоїв ДТП та зник з місця події, міліціонери знайшли впродовж години

29.06.13 09:36 0 884
В центрі міста енергетиків Нетішин 19-річний водій автомобіля «Мерседес Віто» скоїв наїзд на скутер «Хонда Діо», який рухався у попутному напрямку. В результаті аварії 49-річний скутерист отримав смертельну травму, а юний водій втік з місця події.

Трагедія сталася близько першої години ночі 28 червня. Внаслідок зіткнення транспортних засобів скутер потрапив під автомобіль, що стояв на узбіччі проїжджої частини.

За попередніми даними водій іномарки, мешканець Нетішина, не обрав безпечної швидкості руху і проявив неуважність, що і стало причиною дорожньо-транспортної пригоди. Відомо, що від отриманих травм водій скутера, мешканець одного з сіл Славутського району, помер на місці події, а винуватець аварії, злякавшись, втік. Очевидці трагедії викликали швидку та міліцію, повідомивши правоохоронцям прикмети зниклого з місця ДТП автомобіля. Саме небайдужість громадян та надана ними інформація і допомогли працівникам Нетішинського міськвідділу міліції впродовж години встановити особу та розшукати винуватця ДТП.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), призначено ряд судово-медичних та технічних експертиз.

За попередніми даними водій «Мерседесу» перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. На даний час вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у День ...

КОМЕНТАРІ