Для заповзятливої харків'янки звідництво закінчилося тюремним вироком

Для заповзятливої харків'янки звідництво закінчилося тюремним вироком

29.06.13 13:50 0 854
Нещодавно суд Дзержинського району міста Харкова засудив 35-річну харків’янку до одного року позбавлення волі за звідництво.

Наприкінці квітня 2012 року правоохоронцями Харківщини було отримано оперативну інформацію про те, що мешканка міста Харкова займається звідництвом для надання інтимних послуг.

Слідчим відділом Дзержинського РВ було відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти) Кримінального кодексу України

Під час відпрацювання даної інформації оперативники затримали «сваху» на гарячому. Жінка домовилась з потенціальним клієнтом про те, що вона організує йому гарну дівчину для сексуальних розваг, вартість послуг якої коштуватиме 200 гривень за одну годину.

Отримавши заказ, звідниця домовилась зі своєю знайомою про те, що вона надасть інтимні послуги чоловіку та отримає за це гроші. Місцем для секс-відпочинку було обрано одну з саун району, де міліціонери і затримали усіх учасників угоди.

Під час судового засідання обвинувачена визнала свою вину у скоєному діянні повністю та розкаялася. Беручі до уваги усі обставини справи, суд Дзержинського району міста Харкова визнав доведеним той факт, що харків’янка здійснила звідництво для розпусти, та засудив її до одного року позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тарас Кравець: ...

КОМЕНТАРІ