На Житомирщині юним громадянам України паспорти вручив начальник обласної міліції

На Житомирщині юним громадянам України паспорти вручив начальник обласної міліції

29.06.13 14:08 0 832
Урочистості з нагоди Дня Конституції України відбулися в обласному УМВС напередодні державного свята. Вони ознаменувалися низкою приємних та очікуваних подій: для міліціонерів – отриманням відомчих заохочень і чергових звань, а для їх дітей, що досягли 16-річного віку, – отриманням паспортів громадян України.

Серед присутніх на урочистому зібранні були не тільки міліціонери з різних структурних підрозділів і пенсіонери органів внутрішніх справ, але й родини правоохоронців з дітьми, на яких очікували приємні дарунки.

– День Конституції відзначає важливий етап становлення української законотворчої системи. На органи внутрішніх справ безпосередньо покладаються завдання по захисту конституційних прав і свобод громадян, протидію злочинним посяганням на життя, здоров’я та майно людини, – наголосив у своєму виступі начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев.

Від імені керівництва МВС та УМВС кращих працівників органів та підрозділів внутрішніх справ області було заохочено відомчими нагородами та вручено чергові спеціальні звання.

Урочистості продовжилися вітанням юних громадян нашої держави, дітей співробітників органів внутрішніх справ Житомирської області, які досягли 16-річного віку. Їм було урочисто вручено паспорти, а також цінні подарунки з нагоди отримання офіційного документу громадян України.

Присутні у залі родини правоохоронців не приховували радості та одночасного піднесення, спостерігаючи, як їхні діти ніби дорослішали, міцно стискаючи в руках новенькі паспорти.

На згадку про урочисту мить кожна з родин правоохоронців сфотографувалася поряд із прапором Управління МВС України в Житомирській області.

Для юних громадян України та їх батьків у продовження урочистостей було організовано екскурсію до музею історії міліції Житомирщини, де кожен з них мав змогу поповнити власні знання невідомими до фактами про історію розвитку органів внутрішніх справ рідного краю.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ