Курсанти ЛьвДУВС поповнили практичні підрозділи МВС України

Курсанти ЛьвДУВС поповнили практичні підрозділи МВС України

29.06.13 14:27 0 901
За традицією, вихід у професійне життя юних офіцерів міліції є визначною подією та справжнім святом для навчального закладу.

Спершу в урочистій обстановці випускникам були вручені лейтенантські погони. Цей невід’ємний атрибут кожного офіцера міліції найкращі випускники отримали з рук ректора Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка.

Святкові заходи з нагоди випуску та посвячення в захисники правопорядку 293 курсантів ЛьвДУВС традиційно відбулися на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

На урочистостях були присутні начальник Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України генерал-майор міліції Сергій Міщенко, радник МВС України генерал-полковник внутрішньої служби, голова Наглядової ради ЛьвДУВС Андрій Василишин, заступник голови Ради Асоціації ветеранів МВС України генерал-лейтенант міліції Анатолій Шнуренко, начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Бахмацький, перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний, заступник Львівського міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, представники судових та правоохоронних органів Львівщини, а також представники ГУМВС та УМВС областей Західного регіону України, вищих навчальних закладів, ветерани органів внутрішніх справ, батьки та рідні випускників.

Найкращим курсантам дипломи бакалаврів та магістрів вручили начальник Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України генерал-майор міліції Сергій Міщенко та ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк. Долучився до обряду посвяти курсантів ЛьвДУВС у захисники правопорядку радник МВС України, голова Наглядової ради ЛьвДУВС, перший Міністр МВС незалежної України генерал-полковник внутрішньої служби Андрій Василишин.

Представник Міністерства внутрішніх справ Сергій Міщенко зачитав вітання Міністра МВС України генерала внутрішньої служби Віталія Захарченка з нагоди випуску та посвячення в захисники правопорядку курсантів ЛьвДУВС.

«Вітаючи Вас у цей святковий день, колегія Міністерства внутрішніх справ і я особисто щиро зичимо творчого натхнення та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення всіх Ваших мрій і життєвих планів. Нехай Ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву дорослого життя!» - йшлося у зверненні головного міліціонера країни до молодих правоохоронців.

Звертаючись до своїх молодших колег ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк відзначив, що відбулася справді урочиста мить. І не тільки для випускників Львівського державного університету внутрішніх справ, а й для їх викладачів та батьків, для міліцейських колективів, в які підуть на службу молоді міліціонери. «Бажаю вам бути не тільки офіцерами міліції, а стати елітою української держави. Адже професія правоохоронця – це професія мужніх і мудрих людей» - теплими словами привітав випускників очільник навчального закладу.

Щирі вітання випускники також почули від начальника ГУМВС України у Львівській області генерал-майора міліції Олександра Рудяка та начальника УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майора міліції Олега Сала, який також вручив цінні подарунки ректорові ЛьвДУВС та зразковим курсантам університету.

Обряд Божого благословення та посвячення дипломів традиційно здійснили священнослужителі місцевих храмів. Музичне вітання, звернене до винуватців торжества, гармонійно доповнило урочисту атмосферу.

Молоді офіцери випустили у небо білих голубів на знак того, що вони наче молоді птахи вилітають з батьківського гнізда, рідного університету, у доросле самостійне життя.

На завершення випускники пройшли урочистим маршем перед присутніми офіцерами та гостями свята.

Відділ громадських

та міжнародних зв’язків ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Будьте уважні: телефонні ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ