Перша жіноча гра у футбол в Тернополі завершилася перемогою Шотландії

Перша жіноча гра у футбол в Тернополі завершилася перемогою Шотландії

29.06.13 16:18 0 875
Міжнародний турнір з футболу серед жіночих команд під егідою UEFA проходить на Тернопільському стадіоні. 27 червня тут зіграли між собою збірні України та Шотландії.

Переможцем з рахунком 5:1 вийшла команда Шотландії.

Тренер команди Шотландії Мішель Барр відзначила , що гра була доволі хорошою.

«На Тернопільському полі грати доволі зручно, хоча дощ спочатку завадив, але згодом все владналося. Команда України виступила теж чудово, особливо в контратаці. Загалом це був чудовий бій», - зазначила Мішель Барр.

Футболістка Елізабет Арно, що принесла команді Шотландії три голи, розповіла, що грати у футбол почала з восьми років.

«У Шотландії ще немає професійної команди, тому в професійній збірній ще не виступаю. Однак я граю в прем’єр-лізі в Шотландії. Футбол мені до душі. Попри тренування і нелегку як для дівчат гру цей вид спорту додає мені адреналіну в житті», - пояснила Елізабет.

Загалом тренер української збірної Роман Заєв відзначив, що кожну гру він і його команда розглядають як надважливу. Стосовно гри в Тернополі тренер зазначив: «Ця гра – це для нас здобуття міжнародного досвіду. Для нас це лиш другий збір, команда тільки починає грати – ми створили її в цьому році. Готуємося до відбіркового етапу, який відбудеться у Тернополі 29 червня. Сподіваємося, що зіграємо краще».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернігівщина: Сеньківка ...

КОМЕНТАРІ