Дільничні інспектори Волині отримали мопеди

Дільничні інспектори Волині отримали мопеди

29.06.13 15:55 0 827
Чотирьом «шерифам» Ковельщини вручили новенькі мопеди, придбані за кошти, передбачені Комплексною програмою профілактики правопорушень і злочинів на 2012-2015 роки.

У Ковельському районі відбулася зустріч начальника обласного управління міліції Олександра Терещука, депутата обласної ради Івана Смітюха, керівників місцевої влади – голови райдержадміністрації Сергія Матяшука та голови райради Петра Якубука – із дільничними інспекторами міліції, котрі щодня перебувають на сторожі захисту прав і свобод громадян.

Олександр Терещук, котрий службу в органах внутрішніх справ розпочав саме на посаді дільничного, як ніхто інший розуміє, наскільки складною є робота цих правоохоронців:

– Те, що робить дільничний інспектор, не зробить ніхто. Ця робота змістовна, подекуди – невдячна, важка, але вона потрібна людям. Приємно, що влада з розумінням віднеслася до тих організаційних проблем, які є у місцевих шерифів, і виділила кошти на придбання чотирьох транспортних засобів. Відтепер дільничні інспектори міліції ефективніше реагуватимуть на факти скоєння протиправних діянь в населених пунктах району, а також проводитимуть роботу щодо профілактики та попередження злочинності.

Еліна БАГІНСЬКА,

помічник начальника Ковельського МВ

УМВС України у Волинській області

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рамках проєкту "Від ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ