Найбільш резонансні злочини та події на 29.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 29.06.2013 р.

29.06.13 20:45 0 1176
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13112 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 3434 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 588 дорожньо-транспортних пригод, в яких 9 осіб загинули та 123 травмовано.

У Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 46-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 27 червня на подвір’ї власного домогосподарства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 45-річного жителя міста Дніпропетровська. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Дрогобичі Львівської області в результаті проведення слідчих дій затримано 31-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 25 червня в зазначеному місті у квартирі 27-річного безробітного під час сварки на ґрунті ревнощів ножицями вбив господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові в результаті проведення слідчих дій викрито 40-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 22 червня у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 33-річній жительці цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Сумах у результаті проведення слідчих дій затримано 45-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 28 червня у своїй квартирі під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 31-річному жителю цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Одесі в результаті проведення слідчих дій затримано двох іноземних громадян 25 та 23 років. Попередньо встановлено, що вони ввечері 27 червня на вулиці вказаного міста відібрали в 26-річної місцевої жительки золотий ланцюжок з кулоном. Викрадене вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

У Могилів-Подільському районі Вінницької області в результаті проведення слідчих дій затримано 30-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він уночі 26 червня в зазначеному районі через вікно проник у дачний будинок 60-річної пенсіонерки, й викрав алюмінієвий посуд (вилучено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

У місті Сніжному Донецької області на вулиці затримано 46-річного місцевого жителя, у якого вилучено 300 г вибухівки та три електродетонатори.

У місті Луганську на вулиці затримано 33-річного місцевого жителя, у якого вилучено 500 г вибухівки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фьючерс Туреччина. ...
Наступна новина: Троє загинуло під час ...

КОМЕНТАРІ