У Дніпропетровську міліціонер та перехожий врятували людей з палаючого будинку

У Дніпропетровську міліціонер та перехожий врятували людей з палаючого будинку

29.06.13 21:45 0 882
Пожежа сталася біля другої години ночі. Начальник сектору відділу громадської безпеки Дніпропетровського міськуправління міліції Дмитро Свердлов повертався на автомобілі з нічної перевірки одного з підрозділів міліції. Проїжджаючи по одній з вулиць він побачив перехожого, який намагався привернути увагу до палаючого будинку.

Правоохоронець викликав на місце пригоди «пожежників» та «швидку». Оскільки часу на очікування допомоги було обмаль, вони не гаючи ні хвилини кинулися до будинку, в якому вже майже нічого не було видно через клуби чорного диму.

З палаючого будинку чоловіки почали рятувати переляканих мешканців - жінку, трьох діточок та бабусю. Дістатися до квартири, в якій вже палав вогонь, нажаль, їм не вдалося.

Прибувши на місце швидка допомога забрала постраждалих, а співробітники МНС загасили пожежу. Внаслідок трагедії загинули чоловік та жінка 50 років та її неповнолітній син.

Слідчим відділом Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Причини пожежі встановлюються.

УЗГ МВС України

(за матеріалами ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Фіорентина" бачить в ...
Наступна новина: На Рівненщині понад півтори ...

КОМЕНТАРІ