Валентин Хоптян зустрівся з учасниками україно-польської VІІІ Естафети Дружби

Валентин Хоптян зустрівся з учасниками україно-польської VІІІ Естафети Дружби

30.06.13 12:59 0 918
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся з учасниками україно-польської VІІІ Естафети Дружби, яка проходила за маршрутом: Намислів (Республіка Польща) – Львів – Підволочиськ.

Забіг стартував у польському місті Намислів, а участь в ньому взяв 21 бігун.

Загальна протяжність маршруту VІІІ Естафети Дружби (VIII Sztafeta Przyjazni «Namyslow - Lwow - Podwoloczyska 2013») становить 730 кілометрів.

Валентин Хоптян привітав її учасників з перебуванням на Тернопільщині: «З приємністю вітаю наших гостей на Тернопільській землі. Організація таких заходів сприяє не лише популяризації спорту, але й налагодженню добросусідських стосунків між нашими країнами та їх регіонами, дозволяє краще пізнати Україну».

За існуючою в учасників естафети традицією, вони, разом із головою Тернопільської облдержадміністрації, посадили саджанець бука, привезений з Польщі.

«Думаю, що будемо кожного разу, як приїжджаємо в Підволочиськ бачити це дерево все красивішим і все більшим, - каже учасник забігу Аркадіуш Олексак. – Щиро вдячний за теплий і гостинний прийом. Минулих років Естафета Дружби побувала у Заліщиках та Збаражі. Наступного року плануємо відвідати Кременець».

На згадку про проведення «VІІІ Естафети Дружби Намислів – Львів – Підволочиськ – 2013» було встановлено і освячено пам’ятний камінь.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На благо людей - святиня: ...

КОМЕНТАРІ