Рівненські правоохоронці затримали "любителя" жіночих прикрас

Рівненські правоохоронці затримали "любителя" жіночих прикрас

30.06.13 09:13 0 898
Днями працівники патрульно-постової служби Рівненського міського відділу затримали місцевого мешканця за вчинення пограбування у парку відпочинку.

Сталося це в обласному центрі. Того вечора 19-річна жителька Рівного Юлія разом з подругами прогулювалася парком. Близько опівночі дівчата вирішили присісти на качелі. До них підійшов незнайомий, посвітив ліхтариком та попросив закурити.

— Коли хлопець підійшов вдруге, то почав мене душити, зриваючи прикрасу з шиї, подруг не чіпав, бо ланцюжків на шиї у них не було, — говорить Юлія.

Увагу грабіжника привернула дівчина, на шиї якої висів золотий ланцюжок з підвіскою. Вже за мить лиходій зірвав дорогі ювелірні вироби з потерпілої і швидко побіг в середину парку до фонтану.

Дівчата не розгубилися і побігли за зловмисником, при цьому гучно кричали про допомогу. Волею щасливого випадку неподалік у парку імені Т.Г.Шевченка здійснював патрулювання піший наряд патрульно-постової служби Рівненського міського відділу міліції.

Завдяки професіоналізму правоохоронців зловмисника затримали через кілька хвилин. Ним виявися 33-річний рівнянин Сергій, котрий нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де перебував покарання за вчинення подібного злочину.

— Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — На даний час підозрюваний утримується під вартою. За такі дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Москві пікетують на ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ