Івано-Франківщина: не станьте новою жертвою автомобільних шахраїв!

Івано-Франківщина: не станьте новою жертвою автомобільних шахраїв!

30.06.13 11:34 0 1356
Про шахрайства при купівлі-продажу автомобілів, на жаль, доводиться не тільки говорити, але й виявляти легковиків сумнівного походження безпосередньо при здійсненні нагляду за дорожнім рухом.

Так, днями водія автомобіля «AUDI-80» командир взводу роти ДПС ДАІ зупинив за порушення Правил дорожнього руху на одній з вулиць м. Калуш Івано-Франківської області. При перевірці документів він запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

При огляді автомобіля номер кузова співпадав із записами в свідоцтві про реєстрацію, а при проведенні перевірки по базі даних «Автомобіль», було виявлено невідповідність номера кузова автомобіля із даними національної бази «Автомобіль», за вказаним номером кузова в даній базі автомобіль не числиться. Дізнавшись про нелегальність придбаної автівки, власник впав у розпач, тому нічого не зміг пояснити. Його помилка в тому, що коли купляв автомобіль на авторинку не звернувся до Державтоінспекції, щоб перевірити законність придбання покупки.

Автівку помістили на спеціальний майданчик для тимчасового тримання автомобілів. Проводиться перевірка.

Державтоінспекція звертається до тих, хто запланував купівлю автомобіля: завчасно звертайтесь в органи ДАІ, аби провести звірку автівки по базах даних, щоб не купити «шило в мішку» та не потрапити в конфлікт із Законом.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ