Кримська міліція закликає молодь до здорового способу життя

Кримська міліція закликає молодь до здорового способу життя

30.06.13 08:35 0 873
У День молоді правоохоронці нагадали людям про шкоду наркотиків, а міліцейський оркестр подарував сімферопольцям незабутнє свято.

Святкові заходи відбулися в столичному парку імені К. Треньова.

З імпровізованої сцени звучали фольклорні, джазові, сучасні, популярні вітчизняні та зарубіжні композиції. Музиканти оркестру ГУМВС України в АР Крим у святковому форменому одязі під управлінням диригента - заслуженого артиста України, заслуженого діяча мистецтв Автономної Республіки Крим Геннадія Ретинського представили сімферопольцям чудову концертну програму.

Від чудесного музичного подарунка в захваті були і дорослі, і діти. Вдячні слухачі, яких, до слова, зібралося чимало, обдаровували музикантів щедрими і щирими оплесками.

Оркестр Головного управління добре відомий городянам, адже жодне свято не обходиться без його участі. А в планах міліцейського оркестру гастролі по всьому Криму. У перебігу літніх місяців музиканти планують відвідати кожен куточок півострова для того, щоб подарувати мешканцям і гостям Криму гарний настрій і позитивні емоції.

У цей же день напередодні Всесвітнього дня боротьби з наркоманією співробітники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків кримського Главку міліції нагадали людям про проблему наркоманії.

Правоохоронці розповідали сімферопольцям і гостям столиці про проблеми наркоманії, алкоголізму, куріння і закликали вести здоровий спосіб життя.

Міліціонери роздавали громадянам пам'ятки, буклети та календарики з корисною інформацією - як уберегтися від наркотиків, як уберегти від цієї біди своїх дітей, як визначити, чи приймає твій близька людина наркотичні засоби, і якщо так, то куди звертатися за допомогою.

Наркоманія - загальна біда. Кримські правоохоронці закликають людей зайняти активну громадянську позицію. Не відвертайтеся від тих, кому необхідна допомога. Адже на вівтар цього злісного божества, часом, покладається все, здоров'я, честь, благополуччя, життя, нарешті. Ми повинні розуміти, що тільки спільними зусиллями зможемо подолати цю страшну соціальну недугу.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ