У Дніпропетровську відбувся семінар керівників груп споттерів

У Дніпропетровську відбувся семінар керівників груп споттерів

30.06.13 10:46 0 784
Семінар відбувся на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У ньому взяли участь керівники груп споттерів ГУМВС, УМВС для представників Управління громадської безпеки ГУМВС України з усіх територіальних підрозділів країни. Під час семінару керівники з усіх куточків України розглянули практичні аспекти організації роботи споттерів у правоохоронній системі.

Метою семінару було обговорення практичних аспектів організації роботи споттерів у системі МВС та безпосереднього вивчення відповідного передового досвіду Головних управлінь МВС України в Дніпропетровській та Донецькій областях.

Відкрили семінар начальник відділу безпеки спортивних заходів ДГБ МВС України Денис Мовчан та т.в.о. начальника УГБ ГУМВС України в Дніпропетровській області Володимир Плохій.

Учасники заходу обмінялися практичним досвідом щодо організації роботи споттерів, обговорили правові засади забезпечення ОВС громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з проведенням футбольних матчів, психологічні аспекти управління натовпом, проблемні питання забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів, а також організації роботи з уболівальниками.

В обговоренні взяв участь заступник голови з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Вадим Гольдін, який зупинився на організації діяльності ФФУ та футбольних клубів щодо забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів, а також організації роботи з уболівальниками.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Палкін спростував ...

КОМЕНТАРІ