Чергового жартівника-мінера затримали запорізькі міліціонери

Чергового жартівника-мінера затримали запорізькі міліціонери "за гарячими слідами"

30.06.13 11:46 0 739
Лише кілька годин знадобилося досвідченим правоохоронцям, щоб встановити особу та затримати громадянина, який «замінував» місцевий ресторан швидкого харчування.

28 червня, приблизно об 11.00 на телефон 101 зателефонував невідомий чоловік і заявив, що у одному з автомобілів поблизу ресторану швидкого харчування закладено 35 кг вибухівки. Інформацію було негайно передано до чергової частини ГУМВС України в Запорізькій області. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухово-технічної та кінологічної служб.

Міліціонери перевірили понад 40 транспортних засобів, які знаходились поблизу будівлі, сам ресторан та прилеглі до нього території. У ході перевірки ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Запорізькі міліціонери встановили особу «мінера» за гарячими слідами. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець. За словами правопорушника, дзвінок він здійснив після сімейної сварки. Стосовно останнього розпочато кримінальне провадження за ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об’єктів власності). Вкотре нагадаємо, що згідно санкції згаданої статті подібні кримінальні правопорушення караються позбавленням волі на строк до шести років. Тож безглузда витівка може дорого коштувати її авторові.

ВЗГ ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Петербурзі затримали ...

КОМЕНТАРІ