Відбулися міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка»

Відбулися міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка»

01.07.13 08:10 0 800
У Луцьку відбулися VIIІ міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка», участь в яких взяли представники з різних областей України, Білорусі та Молдови.

Участь у відкритті заходу взяли заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, міський голова Микола Романюк та його перший заступник Святослав Кравчук.

Микола Романюк привітав учасників з Днем молоді та побажав здійснення усіх мрій, аби все задумане втілювалося у життя, а для цього необхідне міцне здоров’я, терпіння та вміння.

«Я радий вітати на цих змаганнях, які уже стали традиційними для нашого міста, спортсменів з різних міст України та зарубіжжя. Бажаю вам лише перемог», – зазначив міський голова.

Після урочистого відкриття учасники змагань вийшли на старт. Спортсмени змагалися у таких вікових групах: чоловіки та жінки (1993 р.н. і старші), юніори і юніорки (1994 р.н. і молодші). Чоловіки, жінки та юніори долали дистанцію протяжністю 10 кілометрів, а юніорки – 5 кілометрів.

Серед юніорок перемогу здобула волинянка Марія Філюк. Друге та третє місце вибороли легкоатлетки з Житомирської області Тамара Стасюк та Маргарита Пасюк.

Представник Київської області Мар’ян Закальницький став першим на 10-кілометровій дистанції серед юніорів. Ще один спортсмен з Київщини Антон Плонський виборов друге місце, а третє здобув Валерій Літанюк з Івано-Франківської області.

Серед жінок у змаганнях зі спортивної ходьби перемогу здобула волинянка Валентина Мирончук. Другою у цій категорії стала представниця житомирщини Галина Яковчук, а третю сходинку здобула ще одна легкоатлетка з Волині Василина Вітовщик.

Перемогу серед чоловіків у «Луцькій десятці» здобув представник з Вінницької області Андрій Ковенко, друге місце Сергій Будзя (Київська область) та третє – Олександр Венгловський (Житомирська область).

Переможці та призери змагань отримали з рук першого заступника міського голови Святослава Кравчука дипломи, медалі та кубки.

Також під час заходу, у рамках Олімпійського дня бігу, відбулися й змагання з бігу на різних дистанціях, участь у яких взяли люди з особливими потребами та інваліди-візочники.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ