Володимир Белла: "Брак у роботі слідчого неприпустимий"

Володимир Белла: "Брак у роботі слідчого неприпустимий"

01.07.13 09:01 0 857
1 липня працівники слідчого відділення Міжгірського РВ УМВС відзначатимуть своє професійне свято – День слідства.

Робота слідчого – складна й відповідальна, але водночас неймовірно цікава. Слідчі в першу чергу повинні бути об’єктивними, поважати людину, її права, честь і гідність. Не слід забувати про те, що у ході розслідування у них є певні терміни, а тому слідчому часто доводиться жертвувати вільним часом.

У слідчому відділенні між гірської міліції на даний час працює 10 співробітників. Очолює фаховий колектив підполковник міліції Володимир Белла. Варто відзначити, що Володимир Михайлович є одним з найстарших в області серед працівників слідчого підрозділу.

- Всі ми повинні чітко розуміти: брак у роботі слідчого неприпустимий, так як результат роботи саме слідчого визначає подальшу долю людини. - підкреслює важливість відповідального підходу до розслідування кримінальних проваджень Володимир Белла.

З нагоди професійного свята керівництво та особовий склад Міжгірського РВ УМВС вітає всіх працівників і ветеранів слідчого відділення з професійним святом і бажають їм міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів. Хай завжди Вас оточує людська повага та буде прихильною до Вас людська доля.

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Держсекретар США ...

КОМЕНТАРІ