В Закарпатській області налагоджена співпраця - запорука гарного результату роботи

В Закарпатській області налагоджена співпраця - запорука гарного результату роботи

01.07.13 09:51 0 1021
Питання належної співпраці правоохоронних структур району та управління юстиції у Закарпатській області обговорили за «круглим столом» начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей з начальником відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби районного управління юстиції Олександром Боршошом та начальником управління юстиції району Оксаною Качур.

В бесіді взяли участь також заступник начальника райвідділу міліції Євген Мельников та головний спеціаліст відділу реєстрації Любов Бреньо. Олександр Боршош зазначив, що у поточному році значно активізувалася робота правоохоронців щодо направлення запитів до їх інстанції.

Та, при цьому, головна увага працівників реєстраційної служби була націлена на правильність оформлення документації - порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та порядку отримання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно з метою отримання у них потрібної інформації. Вони продемонстрували взірці заяв на витребування інформації, які будуть передані в усі служби райвідділу міліції, аби швидко та якісно правоохоронці мали змогу отримувати необхідні їм дані.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ