В Закарпатській області наркоманів "накривають"

В Закарпатській області наркоманів "накривають"

01.07.13 08:30 0 975
В рамках операції «Мак-2013» протягом одного дня працівники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у різних куточках області затримали любителів «кайфу», виявили наркопритон та задокументували збут марихуани.

На Тячівщині в смт Буштино 19-річний житель Хустського району приторговував марихуаною прямо з автомобіля, що належить його матері. Свідками його наркооборудки з 16-річною мешканкою смт Міжгір′я стали правоохоронці. Спільно з працівниками карного розшуку молодих людей було затримано. В продавця та його клієнтки було вилучено 20 грамів речовини рослинного походження.

В Берегові в ході реалізації оперативної інформації працівники «нарковідділу» навідалися до помешкання 23-річного місцевого жителя. З дозволу власника було проведено огляд приміщення, де знаходилися іще двоє любителів «кайфу». На кухні молодики встановили пристрій для куріння травки, а поруч лежало і саме «чудо-зілля» вагою близько 5 грамів.

А в смт Великий Березний працівники карного розшуку отримали інформацію про двох жителів обласного центру, що пересувалися на автомобілі ВАЗ-2101. Вирахувавши місцезнаходження, міліціонери зупинили транспортний засіб - за кермом сидів 22-річний водій в компанії 39-річного товариша. Під сидінням автівки правоохоронці виявили декілька паперових згортків з речовиною зеленого кольору вагою 10 грамів, що належали пасажиру.

Усі вилучені речовини направлено на дослідження.

Розпочато досудове слідство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ