В Закарпатській області злодій скористався безпорадним станом свого товариша

В Закарпатській області злодій скористався безпорадним станом свого товариша

01.07.13 08:40 0 913
В Мукачеві правоохоронці затримали місцевого жителя, який викрав у свого товариша 700 гривень та мобільний телефон, який в подальшому здав до ломбарду.

До дільничного інспектора міліції Михайла Пацкана звернувся місцевий житель та розповів про крадіжку. Напередодні заявник запросив до себе на дачу свого давнього знайомого – відпочивали, горілка лилася чарка за чаркою. В якийсь момент «втомлений» господар пішов спати. Скориставшись безпорадним станом, гість витяг з його кишені усі гроші та мобільний телефон, за який пізніше виручив 200 гривень. Завітавши до першого ж магазину, злодій на власні потреби витратив усі 900 гривень.

Нині відносно правопорушника слідчі Мукачівського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками складу злочину передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п′яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ