У Рівненській області рятувальники забезпечили безпеку громадян під час святкових заходів з нагоди Дня молоді

У Рівненській області рятувальники забезпечили безпеку громадян під час святкових заходів з нагоди Дня молоді

01.07.13 08:08 0 836
30 червня на центральній площі села Зоря Рівненського району місцева влада влаштувала для мешканців району святково-розважальні заходи з нагоди Дня молоді.

Під час урочистої частини керівництво району нагородило грамотами та цінними подарунками чимало представників місцевої молоді, що протягом року відзначилися суттєвими досягненнями на ниві культурно-громадської роботи та спорту як на рівні району, так і області загалом.

Після цього на присутніх чекала насичена святкова програма, зокрема концерт з вокальними й танцювальними номерами, змагання з волейболу, настільного тенісу, шахів, гирьового спорту, армрестлінгу, перетягування канату, міні-футболу, а також показові виступи борців самбо та дзюдо. Для найменших гостей свята були запропоновані цікаві ігрові розваги, конкурси та вікторини.

Весь цей час на сторожі безпеки громадян знаходився черговий караул працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники також долучилися до святкової програми, продемонструвавши присутнім виставку пожежно-рятувальної техніки та спеціального обладнання.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі відбулись ...
Наступна новина: "Арсенал" зробив пропозицію ...

КОМЕНТАРІ