Волинський проект вдосконалення надання медичних послуг населенню має хороші шанси стати переможцем у грантовій програмі Світового банку

Волинський проект вдосконалення надання медичних послуг населенню має хороші шанси стати переможцем у грантовій програмі Світового банку

01.07.13 13:22 0 872
Волинський проект вдосконалення надання медичних послуг населенню має хороші шанси стати переможцем у грантовій програмі Світового банку. Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на сьогоднішній оперативній нараді. «Як тільки ми будемо знати остаточну цифру гранту, негайно оголосимо про це», - зазначив Борис Клімчук.

«Для Волині ці кошти будуть дуже корисними, адже по-перше, вони спрямовані на вдосконалення медичного обслуговування населенню, а по-друге, сума гранту є значною і це не позика, це безповоротна фінансова допомога», - особливо підкреслив голова облдержадміністрації.

Довідково:

Наприкінці минулого року Світовий банк спільно з Міністерством охорони здоров’я України започаткував підготовку чотирирічного проекту щодо реформування регіональних систем охорони здоров’я. Мета – підтримка реформи медичного обслуговування, яка, стартувавши два роки тому у 4 пілотних регіонах, у 2015 році поширюється на всі регіони України.

Заявка Волинської області передбачає втілення проекту тривалістю 4 роки (починаючи з 2014 року) з обсягом фінансування з боку Світового банку до 45 млн дол. США і співфінансуванням з боку регіону щонайменше 10% вартості субпроекту.

Світовий банк упродовж тривалого часу надає допомогу з питань реформування системи охорони здоров’я в Україні і продовжує повністю підтримувати цей процес.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У селі Бабин Середній на ...
Наступна новина: В Тернополі кіно під ...

КОМЕНТАРІ