Волинь: австрійська компанія «AVE Group» розпочала утилізацію побутового сміття в зоні Шацьких озер

Волинь: австрійська компанія «AVE Group» розпочала утилізацію побутового сміття в зоні Шацьких озер

01.07.13 13:11 0 848
Австрійська компанія «AVE Group» розставила в зоні Шацьких озер півсотні контейнерів для сміття, з метою його подальшого пресування та утилізації. Про це під час оперативної наради повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Обслуговуватиме контейнери спеціальна вантажівка «MAN». Проект з утилізації побутового сміття буде діяти в Шацькому районі впродовж двох літніх місяців та коштуватиме 90 тисяч гривень: 60 тисяч гривень заплатять з місцевого бюджету, ще 30 тисяч гривень профінансує обласний благодійний фонд Бориса Клімчука «Рідна Волинь».

Голова облдержадміністрації каже, що впровадження цього невеликого проекту в життя - це «маленький крок до Європи, але, в першу чергу, до самого себе».

Нагадаємо, що ідею з вивезенням та консервуванням побутового сміття в Шацькому районі представникам компанії «AVE Group» запропонував Борис Клімчук 4 червня під час особистої зустрічі. Тоді вони обговорили наміри фірми відкрити в області своє представництво та розпочати діяльність зі збору, переробки та утилізації твердих побутових відходів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Урочистості з нагоди Дня ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ