У селі Бабин Середній на Калущині проведено районний тематичний захід до Дня Конституції України

У селі Бабин Середній на Калущині проведено районний тематичний захід до Дня Конституції України

01.07.13 13:22 0 900
Днями у селі Бабин Середній Калуського району проведено районний тематичний захід до Дня Конституції України «Джерела права і свободи». З вітальним словом виступив перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Федір Вовк.

«Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, в ній закріплені фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Дотримуючись Конституції, ми виконуємо свій патріотичний обов’язок у державі, де законність стає найвищим критерієм верховенства права і демократичних принципів її розвитку», - наголосив перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Федір Вовк. З небуденною подією – 17-ю річницею Конституції України – привітав присутніх на святковому заході і голова районної ради Василь Дзундза.

У заході взяли участь представники районної та сільської влади, державні службовці, громадський актив села, молодь. З пісенними вітаннями на сцені виступили аматори народного мистецтва Калуського району.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 100% субвенції отримала з ...
Наступна новина: Волинський проект ...

КОМЕНТАРІ