Урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді у Галичі

Урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді у Галичі

01.07.13 13:09 0 850
30 червня на Майдані Різдва у Галичі відбулися урочистості, присвячені Дню Конституції України та Дню молоді.Святкове дійство розпочалося з привітань декана Галицького деканату УГКЦ отця-мітрата Василя Завірача, голови районної ради Петра Стрембіцького, заступника голови районної державної адміністрації Людмили Сівецької.

Людмила Сівецька щиросердечно привітала всіх присутніх з Днем молоді та 17-ою річницею Коннституції України. «Молодь у всі часи була завжди окрасою суспільства. Але це не тільки краса, а й неупередженість, екстремальне мислення та активність. Бажаю, щоб Ви, як і сотні добрих галичан, прославили нашу рідну землю і ми могли цим пишатися. Творчої енергії Вам, незалежних думок і завжди перемоги у тих справах, над якими Ви працюєте».

За особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в районі, активну громадську позицію та з нагоди Дня молоді грамотами голів районної державної адміністрації та районної ради були нагородженні молоді активісти району.

Святковий настрій присутнім подарували виступи місцевих колективів та гостей з Івано-Франківської області. А на закінчення святкових урочистостей на всіх чекали молодіжна дискотека та святковий феєрверк.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перемогли шотландки, а ...
Наступна новина: Волинь: австрійська ...

КОМЕНТАРІ