Івано-Франківщина: землевпорядники області відвідали підшефний будинок-інтернат у Залуччі та узаконили колективне шефство над Яблунівським реабілітаційним центром для дітей-інвалідів

Івано-Франківщина: землевпорядники області відвідали підшефний будинок-інтернат у Залуччі та узаконили колективне шефство над Яблунівським реабілітаційним центром для дітей-інвалідів

01.07.13 13:12 0 789
На виконання соціальних ініціатив Президента України та розпорядження №741 голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка від 4 листопада 2011 року землевпорядники Прикарпаття вже тривалий час допомагають Залучанському дитячому будинку-інтернату IV-го профілю, що на Снятинщині. Там мешкають 135 важкохворих дітей із фізичними та розумовими вадами, хворобами центральної нервової системи і опорно-рухового апарату, які потребують постійного медичного догляду.

Напередодні Дня Конституції України працівники Головного управління Держземагентства в області (всім колективом) відвідалли дітей-сиріт. Надали адміністрації допомогу «на потреби інтернату».

А днями під час галузевої виїзної колегії між Головним управлінням Держземагенства та Косівською райдержадміністрацією підписано угоду про співпрацю та взяття під опіку Яблунівського районного реабілітаційного центру для дітей-інвалідів, де щопівроку проходять реабілітацію 12 дітей з обмеженими фізичними можливостями. На шефську допомогу дітям було залучено профільні структури Держземагентства в області, зокрема Івано-Франкіський науково-дослідний інститут землеустрою, філія ДП «Центр ДЗК» та «Карпатгеодезкартогафії» а також ГО «Об’єднання землевпорядної служби івано-франківської області».

За словами начальника Держземагенства в області Володимира Боднарчука, таку шефську ініціативу прикарпатських землевпорядників радо підтримує голова Держземагентства України Сергій Тимченко.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: австрійська ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ