Івано-Франківськ: депутати фракції ВО «Свобода» відкрили черговий майданчик у мікрорайоні Пасічна

Івано-Франківськ: депутати фракції ВО «Свобода» відкрили черговий майданчик у мікрорайоні Пасічна

01.07.13 13:16 0 941
У неділю 30-ого червня відбулося відкриття та освячення нового дитячого майданчика у мікрорайоні Пасічна за адресою Галицька 118-124а. Ініціатором встановлення були мешканці довколишніх будинків, а допомогла втілити задум мешканців депутат цього округу від фракції ВО «Свобода» Наталія Голодюк. За депутатські кошти було закуплено дитяче ігрове обладнання, а це: дитячий ігровий комплекс, гойдалка-балансир, гойдалка на металевих стійках, пісочниця. Мешканці вже своїми силами здійснили благоустрій території, завезли огородження та відсів на площадку.

Депутатом було виділено кошти у сумі 23894 грн., мешканці на благоустрій зібрали 3700 грн.

На відкриття завітали дорослі та діти мікрорайону. Священик церкви св. Димитрія о. Віталій Бондаренко освятив ігрове обладнання та побажав усім з користю проводити дозвілля і берегти дане обладнання. Вже традиційно відкриття майданчика супроводжувалося проведенням козацьких забав з юними мешканцями цього округу. Діти залюбки беруть участь в таких заходах, та з нетерпінням на них чекають щороку.

Наталія Голодюк заявила, що їй вдалося подбати також і про додатковий благоустрій території, облаштувавши майданчик лавочками та смітниками. Така ініціатива буде втілена завдяки допомозі КП «Єдиний розрахунковий центр».

Наразі, це вже не вперше депутати долучаються до покращення умов дозвілля для дітей та дорослих. Зокрема, у мікрорайоні Пасічна протягом останніх двох років відкрито вже 6 дитячих майданчиків, а в цілому місті встановлено, облагороджено та відремонтовано понад 100 дитячо-спортивних комплексів. Нагадаємо, що розвиток дітей та молоді – один з пріоритетних напрямків діяльності депутатів міської ради 6-го демократичного скликання.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ