На Львівщині відбулись проміжні вибори – обрали депутата Сколівської районної ради

На Львівщині відбулись проміжні вибори – обрали депутата Сколівської районної ради

01.07.13 13:00 0 923
Вчора, 30 червня, відбулися проміжні вибори депутата Сколівської районної ради в одномандатному виборчому окрузі №13 (село Климець). Балотувався на цю посаду лише один кандидат – Ватагович Іван Петрович, 25.05.1981 р.н., керівник апарату Сколівської районної державної адміністрації, позапартійний, висунутий Сколівської районною організацією політичної партії “Наша Україна”. Відтак, для того, щоб стати депутатом, йому необхідно було одержати більше половини голосів виборців, які візьмуть учать у голосуванні. За єдиного кандидата в депутати проголосували 55,95% виборців, які взяли участь у голосуванні. 44,05% виборців не підтримали жодного кандидата. Активність виборців склала 40,19%.

Сколівська районна виборча комісія призначила на 30 червня 2013 року проміжні вибори депутата Сколівської районної ради в одномандатному виборчому окрузі №13, відповідно до частини третьої статті 81 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», у зв’язку з тим, що депутат Сколівської районної ради Михайло Гнатишин (безпартійний), який був обраний у 13 виборчому окрузі, достроково припинив свої повноваження (обраний депутатом Львівської обласної ради).

На виконання Закону відділ ведення Державного реєстру виборців Сколівської районної державної адміністрації підготував та передав Климецькій сільській виборчій комісії списки виборців. Згідно з нормами, затвердженими постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ