У Львівській області з обласного бюджету профінансовано усі виплати на період відпустки педагогічних працівників

У Львівській області з обласного бюджету профінансовано усі виплати на період відпустки педагогічних працівників

01.07.13 13:06 0 827
Як інформують у департаменті фінансів облдержадміністрації, у 2013 році з обласного бюджету на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування передбачається виділити понад 68 млн. грн., що на 9,7 % перевищує аналогічні видатки минулого року.

Станом на 26 червня п. р. на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення з обласного бюджету профінансовано 44,2 млн. грн. або 64,6 % від потреби на весь відпускний період. Зазначені кошти забезпечують усі необхідні виплати педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування, в яких відпустка починається до 1-2 липня поточного року.

Виплата відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення здійснюється в межах нарахованих сум, згідно із термінами виходу педагогічних працівників у відпустку.

Відповідно до оперативних даних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування потреба в коштах бюджетів міст і районів області для виплати відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам у 2013 році становить понад 362 млн. гривень.

Зазначимо, що станом на 26 червня п. р. на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення з місцевих бюджетів проведено видатків на суму 206,5 млн. грн. та нараховано ще 24,5 млн. грн., які найближчими робочими днями будуть виплачені.

Також додамо, що з метою забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати, відпускних працівникам бюджетної сфери місцеві бюджети області отримали впродовж січня-червня 2013 року короткотермінових позик на загальну суму 1095 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Галина Карп: За перший ...

КОМЕНТАРІ