Молодіжний кубок Тернополя виграли міськрадівці

Молодіжний кубок Тернополя виграли міськрадівці

01.07.13 13:30 0 775
13 команд, з яких 10 представляли молодіжні громадські організації нашого міста та 3 – обласну і міську владу, розіграли між собою молодіжний кубок Тернополя з міні-футболу. Перемогу в турнірі здобула команда Тернопільської міської ради, яка в фіналі здолала футболістів ГО «Файне місто» з рахунком 3:1.

Захоплюючий турнір відбувся на спеціалізованому міні-футбольному майданчику центрального міського стадіону. Окрім молодих громадських діячів у ньому взяли участь їхні ровесники – державні службовці та посадовці місцевого самоврядування. Спершу футбольні дружини, розподілені на чотири групи, змагалися за вихід до наступного етапу змагань. Унаслідок цього півфінальні пари утворили команди: міської та обласної рад, ГО «Файне місто» і ГО «Автономні націоналісти Тернополя». У напруженій боротьбі, основний час завершився з рахунком 1:1, представники місцевого самоврядування нашого міста у серії післяматчевих пенальті з рахунком 9:8 вирвали перемогу у колег з облради. В іншому матчі команда ГО «Файне місто» взяла гору над ГО «Автономні націоналісти Тернополя» – 3:1.

Основний час гри за третє місце не виявив переможця – 3:3, лише в післяматчевих пенальті команда «Автономних націоналістів Тернополя» вирвала перемогу в облрадівців.

А в фіналі не було рівних команді Тернопільської міської ради, яка з рахунком 3:1 взяла гору над футболістами з ГО «Файне місто». У складі тріумфаторів турніру виступили Олег Чемний, Руслан Фортуна, Вадим Пукас, Андрій Рибак, Іван Хімейчук, Ростислав Ціх.

Фото Івана Пшоняка

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ