На Волині місцеві бюджети отримали на 5 мільйонів гривень більше плати за землю

На Волині місцеві бюджети отримали на 5 мільйонів гривень більше плати за землю

02.07.13 11:47 0 703
До місцевих бюджетів на Волині за підсумками І півріччя 2013 року сплачено 51,3 мільйона гривень плати за землю. У першому півріччі торік надходження цього платежу становили 46,3 мільйона гривень, – повідомили у секторі місцевих, ресурсних, рентних, неподаткових та митних платежів ГУ Міндоходів у Волинській області.

Суттєве зростання сум плати за землю фахівці Міндоходів області пояснюють більш ефективним його адмініструванням та посиленням контролю за тим, щоб всі суб’єкти господарювання та громадяни своєчасно та в повному обсязі перераховували цей платіж.

Як свідчить аналітика, основну суму надходжень з плати за землю – 85 відсотків від усієї суми, в області забезпечили юридичні особи.

Разом з тим, зростання надходжень плати за землю на Волині досягнуто за рахунок погашення боргу в сумі 0,8 мільйона гривень, за новоукладеними договорами оренди та новими власниками земельних угідь сплачено 2,7 мільйон гривень плати за землю. Ще 1,3 мільйона гривень плати за землю надійшло в зв’язку з оновленням грошової оцінки землі та укладанням додаткових угод до діючих договорів оренди.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині половину ...

КОМЕНТАРІ