На Хмельниччині співробітника МНС затримали на хабарі

На Хмельниччині співробітника МНС затримали на хабарі

02.07.13 13:25 0 944
Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили та задокументували факт вимагання та отримання хабара державним службовцем у Теофіпольському районі.

Затриманий вимагав та отримав 2 тисячі гривень від директора одного з товариств за непритягнення до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності). Винагорода передбачалась за відсутність у магазині товариства дозволу служби пожежного нагляду на відкриття об’єкту торгівлі та приховування результатів перевірки всіх порушень протипожежних норм.

Працівники міліції затримали службовця під час отримання хабара «на гарячому».

Слідчий відділ Теофіпольського РВ УМВС України в Хмельницькій області відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Матеріали кримінального ...
Наступна новина: Юрій Максимов: "На місце ...

КОМЕНТАРІ