ДТП на Волині: є загиблі і травмовані

ДТП на Волині: є загиблі і травмовані

02.07.13 08:13 0 1054
Протягом вихідних у дорожньо-транспортній пригоді на території Волинської області загинула молода дівчина. Ще четверо осіб отримали тілесні ушкодження.

30.06.2013 о другій годині ночі у селі Бегета Володимир-Волинського району 28-річний житель м. Володимир-Волинський, керуючи автомобілем «Совеаст» здійснив наїзд на пішохода – 23-річну місцеву жительку. На жаль, жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці дорожньо-транспортної пригоди.

А в Ківерцівському районі о 19:30 60-річний житель селища Цумань, керуючи автомобілем "Ауді", не впоравшись із керуванням, здійснив наїзд на гужову підводу під керуванням 20-річної жительки села Дерно. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована у центральну районну лікарню.

На Маневиччині близько 01:25 на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин поблизу села Новосілки 52-річний житель Рівненської обасті, керуючи автомобілем «Рено трафік», скоїв зіткнення із причіпом, який буксирував автомобіль «КамАЗ», за кермом якого перебував 52-річний житель смм Маневичі. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля «Рено трафік», жителі Рівненської області – 1998 р.н., 2001 р.н., госпіталізовані в Маневицьку центральну лікарню.

28.06.2013 о 20.20 на автодорозі Шацьк – Гряда 25-річного жителя міста Луцьк, керуючи автомобілем «Фольцваген-транспортер», скоїв наїзд на колесовідбійний брус. У результаті ДТП водій отримав незначні тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

За всіма фактами ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: курсанти ЛДУБЖД розпочали ...

КОМЕНТАРІ