В Івано-Франківській області жителі Косівщини задекларували більше доходів, ніж у минулому році

В Івано-Франківській області жителі Косівщини задекларували більше доходів, ніж у минулому році

02.07.13 10:22 0 702
Як і в попередні роки, визначальною ланкою у проведенні кампанії декларування, залишається спрямованість на налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків, добровільність сплати громадянами податків і створення умов, що гарантують якісне обслуговування платників.

Жителями Косівщини подано 712 декларацій про майновий стан і доходи. Про минулорічні статки прозвітували 337 громадян, а 375 осіб подали декларації для отримання податкової знижки. Найбільша питома вага в структурі задекларованих доходів – це доходи, отримані від продажу рухомого майна (60), від отримання спадщини (189) та від здачі в найм нерухомого майна (32).

Проаналізувавши декларації, податківці нарахували до сплати 480 тис.грн., що в 1,5 раза більше , ніж в минулому році та 350 тис. грн. до повернення від надання податкової знижки. Нагадуємо, що відповідно до Податкового кодексу України, податок на доходи фізичних осіб за податковими деклараціями про отримані доходи у 2012 році фізичні особи повинні будуть сплатити самостійно до 1 серпня 2013 року.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ