В Івано-Франківській області "У двобої зі злом"

В Івано-Франківській області "У двобої зі злом"

02.07.13 08:39 0 828
Під редакцією начальника обласного УМВС видано книгу про міліцейське слідство. Презентація книги відбулася під час святкування ювілею - п’ятдесятиріччя створення в органах внутрішніх справ слідчих підрозділів.

В книзі розповідається про історію створення та становлення слідства прикарпатської міліції, кращих її представників, підрозділи міськрайвідділів та наводяться біографічні довідки про слідчих, які працюють, та ветеранів служби. «У книзі є чимало спогадів та фотоілюстрацій, в окремому розділі «Золотий фонд слідства» – інформація про тих, хто тривалий час працював у слідчих підрозділах. Як нам вдалося відтворити історію та сьогодення служби – судити читачам», – сказав генерал-майор міліції Олег Сало, під редакцією якого вийшло це видання.

До складу редакційної колегії увійшли: перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління, кандидат юридичних наук, полковник міліції Василь Фелик, ветерани органів внутрішніх справ полковники міліції у відставці Григорій Долішний і Валентин Правдивий і редактор газети «Версії. Факти» підполковник міліції у відставці Ігор Голинський. У підготовці книги брали участь також Роман Зіняк, Володимир Русин, Дмитро Бойчук і Світлана Листван. Перші примірники видання отримали ветерани слідства.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі чиновниця ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ