Завершилися обласні фінальні змагання VII Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців

Завершилися обласні фінальні змагання VII Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців

02.07.13 12:03 0 742
29 червня у спортивному комплексі Національного університету «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. У. Самчука, 14) відбулися фінальні змагання VII Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців, в яких взяли участь переможці зональних змагань.

Учасників фінальних змагань в урочистій атмосфері вітали заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Оксана Вацеба, голова Львівської обласної організації працівників державних Установ України вітали Мирон Іванків, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Віктор Первачук, директор обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович.

Особливо тепло усі присутні вітали уславлених спортсменів Львівщини – учасницю зимових Олімпійських Ігор в Ліллегаммері Христину Опьолу та одну з кращих борчинь України Ірину Гусяк.

Змагання, які проводила суддівська колегія на чолі з Ігорем Власенком, відбулися з таких найбільш масових та популярних видів спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки.

У напруженій, безкомпромісній боротьбі у загальнокомандному заліку кращими виявилася команда Державної фінансової інспекції у Львівській області, на другій сходинці п’єдесталу опинилася команда Турківської РДА, на третьому місці – представники Жидачівської райдержадміністрації.

В окремих видах програми переможцями виявилися: у футзалі представники Головного управління казначейської служби; у волейбольному турнірі – команда Державної фінансової інспекції у Львівській області; у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків переміг представник Львівської облдержадміністрації, серед жінок – Жидачівської райдержадміністрації; кращими шахістами виявилися представники команди Львівської облдержадміністрації (серед жінок) та центру зайнятості (серед чоловіків) а в турнірі шашкістів відповідно Турківської райдержадміністрації (серед чоловіків) та центру зайнятості (серед жінок).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жіноча команда ЛДУФК - ...

КОМЕНТАРІ