Рівненщина: на Острожчині вчинене умисне вбивство батьком сина

Рівненщина: на Острожчині вчинене умисне вбивство батьком сина

02.07.13 08:08 0 933
28 червня до чергової частини Острозького МВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення фельдшера станції екстренної медичної допомоги про те, що у приватному будинку в с.Болотківці Острозького району знайдено мертвим Анатолія, 1976 р.н. На тілі загиблого виявлено ознаки насильницької смерті у виді ножових поранень живота.

З’ясовано, що смертельні травми 37-річному чоловіку завдав його батько, 1951 р.н. Так, 28 червня, у п’ятницю, пенсіонер, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки у своєму будинку наніс синові три проникаючі ножові поранення живота. Анатолій від ушкодження внутрішніх органів помер на місці події.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Острозьким районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні проводиться досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів Острозької міжрайонної прокуратури.

Острозький міжрайонний прокурор

старший радник юстиції

Любов Ковальчук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США виступили на захист ...
Наступна новина: На Львівщині під час ...

КОМЕНТАРІ