Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Лановеччині

Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Лановеччині

02.07.13 08:42 0 954
28 червня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко прозвітував про депутатську діяльність націоналістів у парламенті перед громадою села Великі Куськівці Лановецького району і у місті Ланівці.

Націоналіст розповів селянам про діяльність свободівців у парламенті, зареєстровані ними законопроєкти та роботу у комітеті й окрузі.

Мешканці села Великі Куськівці скаржилися, що уряд залишив їх без дотацій на вирощування молодняка. Ряд проблем через недофінансування місцевого бюджету, а також через державне казначейство, яке просто блокує більшість перерахунків. Громада стурбована питанням так званої "пенсійної реформи" і знищенням освіти й медицини в Україні.

У Ланівцях Михайло Головко уже вдруге за рік звітував перед громадою міста. Присутні поставили низку питань про роботу першої фракції націоналістів у Верховній Раді України, про адміністративну реформу, Конституційну асамблею. Люди звертались із питаннями соціяльного характеру, невиконання рішень судів, земельних та екологічних питань. Націоналіст привітав усіх із Днем Конституції і розповів про проект Національної Конституції, який розробило ВО "Свобода".

"Прикро, що усі наші права лише на папері. У Конституції, мабуть, уже не залишилося статті, яку ще не порушила ця банда, яка зайняла Банкову і вершить долю всієї країни. Проте всі ми є свідками, як кардинально змінилася ситуація у політичному житті країни із приходом націоналістів до парламенту. Тому ми повинні продовжувати цю боротьбу, аби в нас була Конституція, а не лише День Конституції." – наголосив Михайло Головко під час виступу.

За результатами скарг громадян Михайлом Головком буде скеровано низку депутатських звернень та запитів щодо вирішення питань, з якими звернулися громадяни.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: Ветерани Буковинського ...

КОМЕНТАРІ