На Тернопіллі "Веселка" зустрічала гостей у погонах

На Тернопіллі "Веселка" зустрічала гостей у погонах

02.07.13 10:42 0 718
До санаторію «Веселка», що в мальовничому селі Петриків Тернопільського району, завітали гості у погонах. Міліціонери спілкувалися із дітьми, які приїхали сюди, аби оздоровитися із областей, що найбільше постраждали від Чорнобильської катастрофи.

Співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей завітали до школярів із приємними сюрпризами. Дорослі підготували для учнів цікаву та повчальну програму із згадками, конкурсами та, звичайно, з подарунками. На пам'ять від тернопільських міліціонерів гості отримали барвисті та корисні книжечки «Азбука безпеки» та футбольні м’ячі.

Також міліціонери провели зі школярами профілактичну бесіду. Хлопчиків і дівчаток із Київської, Волинської, Житомирської областей застерігали від різноманітних небезпечних ситуацій, нагадували правила поведінки на вулицях, автошляхах та поблизу водойм, наголосили на тому, як безпечно поводитися на території табору.

Як розповів начальник Тернопільського райвідділу міліції Руслан Балик, захід було задумано, перш за все, з профілактичною метою: ще раз нагадати, застерегти, навчити важливому.

- Мені надзвичайно сподобалася зустріч із міліціонерами, цікаво було порозмовляти з ними в живу, - поділився враженнями Станіслав із Житомирщини. – Хотілося, щоб такі гості у табір приїжджали частіше.

Задоволений зустріччю вихованців із правоохоронцями й заступник директора санаторію «Веселка» Богдан Ткач. На його думку, схожі заходи є не тільки пізнавальними, а й необхідними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ