До керівництва та посадовців органів Міндоходів на Волині громадяни звертаються вдвічі рідше, як торік

До керівництва та посадовців органів Міндоходів на Волині громадяни звертаються вдвічі рідше, як торік

02.07.13 15:07 0 764
Зі зверненнями та скаргами до керівників та посадових осіб органів Міндоходів на Волині протягом І півріччя 2013 року громадяни зверталися удвічі менше: за цей період на розгляд надійшло 141 звернення проти 316 за аналогічний період минулого року, – повідомили у відділі обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Волинській області.

Третя частина усіх звернень стосувалися питань, пов’язаних із присвоєнням чи відмовою від номера облікової карки платника податків. У кожному десятому зверненні піднімалися проблемні питання здійснення підприємницької діяльності.

Разом з тим, у 19 зверненнях, а це 14 відсотків від загальної їх кількості, волиняни інформували про ймовірне ухилення від сплати податків. У 17 зверненнях волиняни піднімали питання контрольно-перевірочної роботи.

Варто відзначити, що повністю підтвердилися факти, викладені громадянами у трьох скаргах. У них, зокрема, йшлося про порушення суб’єктами господарювання підприємницької діяльності та в одному випадку заявник скаржився на недоліки в роботі органів Міндоходів.

Всі звернення громадян розглянуто у визначений законом термін та надано громадянам обґрунтовані роз’яснення і відповіді.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ